x

Hoeveel m³ heb ik nodig?

Veel gestelde vragen FAQ

Algemeen

Aantal benodigde kuubs

Bovenin op onze site vindt u een rekenhulp voor het bepalen van het aantal benodigde kuubs. Het vermenigvuldigd de lengte x breedte x hoogte en houdt indien gewenst rekening met 20% inklinking (inzakking) van het materiaal. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u ons altijd even bellen 035-6010167 (tijdens kantooruren).

Minimale afname is 1 kuub.

Aantal kruiwagens uit big bag

Afhankelijk van hoe vol de kruiwagen wordt geladen, kunnen er uit een big bag van 1 kuub 15 tot 20 kruiwagens worden gehaald.

Aanwezig bij aflevering

U hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van uw bestelling. Indien u niet aanwezig bent adviseren wij u de gewenste afleverplek duidelijk te markeren met bijvoorbeeld stoepkrijt of lint.

Afvoeren grond en/of groenafval

Voor het afvoeren van grond en/of groenafval verwijzen wij u graag door naar onze collega's van Van Doorn-Soest. Bel 035-6010167 of stuur een e-mail

Afhalen

U kunt bij onze vestiging in Soest aan de Koningsweg 33 producten afhalen. Bel 035-6010167 of stuur ons een e-mail.

Afleveradres

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk adres de producten moeten worden afgeleverd. Dit kan een ander adres zijn dan het factuuradres. Zie voor meer informatie Bezorgkosten & Aflevertijd.

Aflevergebied

Wij kunnen onze producten in heel Nederland leveren. Onze bezorgkosten staan vermeld bij Bezorgkosten & Aflevertijd.

Aflevertijd

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen bij u af te leveren. Voor de hardlopers geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Met werkdagen wordt bedoeld: maandag t/m vrijdag. Indien u op vrijdag, zaterdag of zondag uw bestelling plaatst, is de volgende afleverdag op dinsdag. 

U kunt tijdens uw bestelling een voorkeur aangeven voor afleverdatum en dagdeel. Dit kunnen wij echter niet garanderen. Na ontvangst van de betaling van uw bestelling nemen wij contact met u op over de afleverdatum.

Annuleren bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren, zolang uw bestelling nog niet onderweg is. U kunt uw annulering alleen telefonisch aan ons doorgeven, tel. 035-6010167. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Betalen

Wij hebben gekozen voor de veilige betaalwijze via Ideal. Tevens is het mogelijk vooraf te betalen via een bankoverschrijving. Lees meer op de pagina Betaalwijze.

Bezorgkosten

De productprijzen op onze site zijn exclusief bezorgkosten. Onze bezorgkosten staan vermeld bij Bezorgkosten & Aflevertijd.

Big bags

Wij leveren producten in 2 soorten big bags:

  • 1 m3
  • 0,5 m3

Minimale afname is 1 kuub.

Er zit geen statiegeld op de big bag, deze hoeft u dan ook na gebruik niet terug te sturen.

BTW

De prijzen vermeld op onze site zijn incl. btw.

Certificering

Voor verkoop van grondproducten beschikken wij over de BRL 9335-4. Indien gewenst leveren wij u de productcertificaten aan. Onze valondergronden zijn gecertificeerd conform de norm NEN-EN 1177 Valdempende bodemoppervlakken van speelplaatsen - Bepaling van de kritische valhoogte.

Fractie

Bij een aantal producten wordt een fractie vermeld, hetgeen de zeefmaat aangeeft. Met een fractie van 20-40 bedoelen we dat de grootte van het product varieert van 20 mm tot 40 mm. Dit is slechts een indicatie. Hoe groter het getal, hoe groter het product.

Gewicht

Het gewicht dat wordt aangegeven bij de producten betreft het soortelijke gewicht van respectievelijk een kuub of een halve kuub.
De gewichten zijn een indicatie o.b.v. droog materiaal, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Losgestorte producten

Met losgestort bedoelen we onverpakt. Per webshopbestelling kan vanwege onze transportmogelijkheden slechts 1 losgestort product worden toegevoegd. Een tweede losgestort product wordt automatisch omgezet naar levering in big bag. Wilt u toch meerdere losgestorte producten ontvangen? Bel dan 035-6010167 voor onze mogelijkheden.

Retourneren

U kunt de geleverde producten retourneren. Zie hiervoor onze Retourvoorwaarden.

Telefonisch bestellen

Indien gewenst kunt u uw bestelling tijdens kantooruren telefonisch doorgeven in plaats van via onze webshop. Bel 035-6010167 en wij helpen u graag verder.

Transport

Big bags bezorgen wij meestal met onze eigen vrachtwagen, die voozien is van een kraan. Een enkele keer besteden wij het transport uit aan een derde partij. Zij beschikken over een bakwagen met laadklep en een steekwagen. Kleine losgestorte bestellingen brengen wij met een kiepende bezorgauto indien nodig met kiepende aanhanger. Voor grote hoeveelheden losgestorte producten zetten wij één van onze vrachtwagens in.

Welke grond heb ik nodig?

Klanten stellen ons veel vragen over de meest geschikte grond boor het aanplanten van diverse bomen en planten. Zie onze pagina: Voor iedere toepassing, boom of plant een geschikt product.

Wijzigen bestelling

Bestellingen zijn kosteloos te wijzigen, zolang uw bestelling nog niet onderweg is. Wijzigingen kunnen alleen telefonisch aan ons worden doorgeven, tel. 035-6010167. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Natuurlijk goed in big bags

De big bags worden zorgvuldig en binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd. Voor de hardlopers geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd (check de voorwaarden). Tevens is het mogelijk bij een hoeveelheid vanaf 5 kuub de producten losgestort (=onverpakt) te leveren. Maximaal 1 losgestort product per bestelling. Bestel online of bel 035-6010167 (tijdens kantooruren) voor meer informatie.