x

Hoeveel m³ heb ik nodig?

Meer over VDSBigBag

Wat doen wij?
Wij leveren grond, zand, bodemverbeteraars, bodembedekkers en valondergronden. 

Waar ken je ons van?
Je hebt ons misschien al eerder ontmoet. Wij zijn namelijk een bedrijfsonderdeel van Van Doorn-Soest. Van Doorn-Soest bestaat ruim 40 jaar en is een veelzijdig bedrijf, welke zich o.a. bezighoudt met produceren en leveren van bodemproducten, boomverzoriging, groenrecycling en het leveren van tuinhout (palen, planken, schuttingen, tuindeuren, blokhutten, veranda's) vanaf hun locatie in Soest.

Waar staat VDS voor?
VDS staat voor “Van Doorn Soest”. Maar deze drie letters staan voor nog veel meer. VDS is onze eigen merknaam. Onder de naam VDS leveren wij zelf gefabriceerde producten. Uiteraard zijn deze producten van uitstekende kwaliteit. Met de bodemverbeteraars, bodemproducten en grond van VDS heb je een hoogwaardig en betaalbaar product in huis.

Wat kunt u van ons verwachten?
Ons team heeft veel ervaring en is deskundig. U kunt dus een uitstekend advies verwachten.

Wij garanderen:
- Uitstekende kwaliteit
- Vanzelfsprekende service

Werkwijze
- Laden big bags (youtube)
- Afleveren big bags (youtube)

Contact
Van Doorn Soest - Big Bags
035 - 601 01 67
06 - 33 33 47 47
verkoop@vdsbigbag.nl

Natuurlijk goed in big bags

De big bags worden zorgvuldig en binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd. Voor de hardlopers geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd (check de voorwaarden). Tevens is het mogelijk bij een hoeveelheid vanaf 5 kuub de producten losgestort (=onverpakt) te leveren. Maximaal 1 losgestort product per bestelling. Bestel online of bel 035-6010167 (tijdens kantooruren) voor meer informatie.