x

Hoeveel m³ heb ik nodig?

Transportkosten & aflevertijd

Transportkosten Big Bags
Onze website rekent de transportkosten automatisch voor u uit na het invullen van uw postcode. Wij bezorgen tot 150 km vanaf Soest en alleen in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en met uitzondering van de 7,5 ton zone in Amsterdam. Onze ophaalservice is tot 50 km vanaf Soest. Wij bezorgen met een vrachtwagen van meer dan tien ton. Wij kunnen vanwege overheidsmaatregelen niet op iedere plek bezorgen en/of ophalen, zoals bijvoorbeeld de binnenstad van Amsterdam en Utrecht. Wij behouden ons het recht voor om in dergelijke situatie de order te annuleren.

  • Bezorgkosten en ophaalkosten regio 1 (0-20 km vanaf Soest) € 55,-
  • Bezorgkosten en ophaalkosten regio 2 (21-50 km vanaf Soest) € 80,- 
  • Bezorgkosten regio 3 (51-75 km vanaf Soest) € 102,50 
  • Bezorgkosten regio 4 (76-90 km vanaf Soest) € 122,50 
  • Bezorgkosten regio 5 (91-120 km vanaf Soest) € 152,50 
  • Bezorgkosten regio 6 (121-150 km vanaf Soest) € 182,50 

Bovenstaande regio’s zijn ingedeeld op postcode en worden uitgerekend door onze routeplanner.

Transportkosten losgestort (vanaf vijf kuub)
Met losgestort bedoelen we dat het product onverpakt is. De transportkosten voor losgestorte leveringen zijn gelijk aan de bezorgkosten voor een big bag. U kunt pas losgestort bestellen vanaf vijf kuub. Maximaal één losgestort product per bestelling. 

Aflevertijd
Wij streven ernaar de bestelling binnen twee tot vijf werkdagen af te leveren. Je kunt tijdens het bestelproces een voorkeur aangeven voor afleverdatum, echter kunnen wij deze voorkeursdatum niet garanderen. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen wij contact op over de afleverdatum en -tijd. Met werkdagen wordt bedoeld: maandag t/m vrijdag van 7.00-18.00 uur. Indien je op vrijdag, zaterdag of zondag de bestelling plaatst, is de eerstvolgende afleverdag op woensdag. 

Afleveradres
Standaard lossen wij onze producten aan de straatkant van het opgegeven afleveradres. In overleg kan een andere plek worden bepaald. Big bags leveren wij met een vrachtwagen. Houd hier rekening mee met het bepalen van de afleverplek. Mocht onze chauffeur niet in staat zijn om op de afgesproken plek te lossen, dan bepaalt de chauffeur de meest geschikte losplaats. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uiteindelijk gekozen losplaats.

Je hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van de bestelling. Indien je niet aanwezig bent, adviseren wij de gewenste afleverplek duidelijk te markeren met bijvoorbeeld stoepkrijt of lint.

Het is mogelijk een ander afleveradres dan het factuuradres op te geven tijdens het bestelproces.

Werkwijze

Natuurlijk goed in big bags

De big bags worden zorgvuldig en binnen vijf werkdagen geleverd. Vanaf vijf kuub kunnen wij de producten ook losgestort (=onverpakt) versturen. Maximaal één losgestort product per bestelling. Onze website rekent de bezorgkosten automatisch voor u uit tijdens het bestelproces. U kunt uw bestelling indien gewenst zelf ophalen in Soest.