x

Hoeveel m³ heb ik nodig?

Bezorgkosten & Aflevertijd

Bezorgkosten Big Bags
Onze website rekent de bezorgkosten automatisch voor u uit. Wij bezorgen tot max. 150 km vanaf Soest en alleen in Nederland (m.u.v. Texel).

Bezorgkosten losgestort (vanaf 5 kuub)
Met losgestort bedoelen we dat het product onverpakt is. De transportkosten voor losgestorte leveringen zijn gelijk aan de bezorgkosten voor een big bag. U kunt pas losgestort bestellen vanaf 5 kuub. Maximaal 1 losgestort product per bestelling. 

Aflevertijd
Wij streven ernaar de bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen af te leveren. Je kunt tijdens het bestelproces een voorkeur aangeven voor afleverdatum, echter kunnen wij deze voorkeursdatum niet garanderen. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen wij contact op over de afleverdatum en -tijd. Met werkdagen wordt bedoeld: maandag t/m vrijdag van 7.00-18.00 uur. Indien je op vrijdag, zaterdag of zondag de bestelling plaatst, is de eerstvolgende afleverdag op woensdag. 

Afleveradres
Standaard lossen wij onze producten aan de straatkant van het opgegeven afleveradres. In overleg kan een andere plek worden bepaald. Big bags leveren wij met een vrachtwagen. Houd hier rekening mee met het bepalen van de afleverplek. Mocht onze chauffeur niet in staat zijn om op de afgesproken plek te lossen, dan bepaalt de chauffeur de meest geschikte losplaats. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uiteindelijk gekozen losplaats.

Je hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van de bestelling. Indien je niet aanwezig bent, adviseren wij de gewenste afleverplek duidelijk te markeren met bijvoorbeeld stoepkrijt of lint.

Het is mogelijk een ander afleveradres dan het factuuradres op te geven tijdens het bestelproces.

Werkwijze

 

 

 

Natuurlijk goed in big bags

De big bags worden zorgvuldig en binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Vanaf 5 kuub kunnen wij de producten ook losgestort (=onverpakt) versturen. Maximaal 1 losgestort product per bestelling. Onze website rekent de bezorgkosten automatisch voor u uit tijdens het bestelproces. U kunt uw bestelling indien gewenst zelf ophalen in Soest.