x

Hoeveel m³ heb ik nodig?

Bezorgkosten & Aflevertijd

Bezorgkosten Big Bags
Vanaf onze vestiging in Soest berekenen wij de volgende bezorgkosten:
- Afstand t/m 20 km (enkele rit conform routeplanner) bedragen de bezorgkosten € 35,- incl. btw
- Afstand 21-50 km (enkele rit conform routeplanner) bedragen de bezorgkosten € 55,- incl. btw
- Afstand 51-75 km (enkele rit conform routeplanner) bedragen de bezorgkosten € 77,50 incl. btw
- Afstand 76-90 km (enkele rit conform routeplanner) bedragen de bezorgkosten € 95,- incl. btw
- Vanaf 90 km (enkele rit conform routeplanner) zijn de bezorgkosten op aanvraag.

Bezorgkosten losgestort (vanaf 5 kuub)
Met losgestort bedoelen we dat het product onverpakt is. De transportkosten voor losgestorte leveringen zijn gelijk aan de bezorgkosten voor een big bag. U kunt pas losgestort bestellen vanaf 5 kuub. Maximaal 1 losgetort product per bestelling. Bel 035-6010167 voor onze mogelijkheden.

Aflevertijd
Wij streven ernaar de bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen af te leveren. Je kunt tijdens het bestelproces een voorkeur aangeven voor afleverdatum en dagdeel, echter kunnen wij deze voorkeursdatum en -dagdeel niet garanderen. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen wij contact op over de afleverdatum en -tijd. Voor de hardlopers geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Met werkdagen wordt bedoeld: maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur. Indien je op vrijdag, zaterdag of zondag de bestelling plaatst, is de eerstvolgende afleverdag op dinsdag. 

Afleveradres
Standaard lossen wij onze producten aan de straatkant van het opgegeven afleveradres. In overleg kan een andere plek worden bepaald. Big bags leveren wij met een vrachtwagen. Houd hier rekening mee met het bepalen van de afleverplek. Mocht onze chauffeur niet in staat zijn om op de afgesproken plek te lossen, dan bepaalt de chauffeur de meest geschikte losplaats. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uiteindelijk gekozen losplaats.

Je hoeft niet thuis te blijven voor de aflevering van de bestelling. Indien je niet aanwezig bent, adviseren wij de gewenste afleverplek duidelijk te markeren met bijvoorbeeld stoepkrijt of lint.

Het is mogelijk een ander afleveradres dan het factuuradres op te geven tijdens het bestelproces.

Werkwijze
- Laden big bags (youtube)
- Afleveren big bags (youtube)

 

 

 

Natuurlijk goed in big bags

De big bags worden zorgvuldig en binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd. Voor de hardlopers geldt: voor 12.00 uur besteld, is de volgende dag geleverd (check de voorwaarden). Tevens is het mogelijk bij een hoeveelheid vanaf 5 kuub de producten losgestort (=onverpakt) te leveren. Maximaal 1 losgestort product per bestelling. Bestel online of bel 035-6010167 (tijdens kantooruren) voor meer informatie.